USD EUR
42,92 40,00
Чуднівські митці тримають культурний фронт

Чуднівські митці тримають культурний фронт

448

Чуднівські  митці організували патріотичні виїзні концерти для військовослужбовців задля підняття духу єдності та віри у перемогу нашої України. Про це інформує сайт Чуднівської міської ради.

 Мистецькі програми за ініціативи та підтримки  відділу культури, молоді та спорту Чуднівської міської ради, організовано Чуднівським міським будинком культури Чуднівської міської ради та його структурними підрозділами. Щире мистецьке свято дарує нашим бійцям безліч позитивних емоцій та впевненість у перемозі. Для військовослужбовців лунають естрадні вокальні та інструментальні композиції, «хіти», які вже стали «народними». Виступи наших аматорів завжди зустрічають бурхливими оплесками. 

Протягом робочого тижня працівники Чуднівського міського будинку культури (керівник Аліна Свідан) кожну вільну хвилинку використовують для корисної справи – плетіння сіток. Також активно долучається і молодь нашого міста. Маскувальні сітки  вже поїхали на фронт, аби маскувати техніку наших воїнів від ворога. Під час таких концертних програм для військовослужбовців передаються такі потрібні дарунки. 

Маємо надію, що своєю творчістю культпрацівники Чуднівщини  створюють гарний настрій усім присутнім. Зі слів військовослужбовців,  такі концерти їм потрібні, як ковток свіжого повітря, як джерело позитивних емоцій. Адже аматори сцени своєю піснею та добрим словом також неухильно наближають перемогу, висловлюючи щиру вдячність військовослужбовцям за їх героїзм, мужність, витримку, вірність громадянському обов’язку.