USD EUR
42,92 40,00
Чуднівська ДЮСШ працює

Чуднівська ДЮСШ працює

452

Робота Чуднівської дитячо-юнацької спортивної школи Чуднівської міської ради навіть у період війни не припиняється та направлена на спортивне вдосконалення, гартування характеру та волі до перемоги. Ці якості є невід’ємною частиною гармонійного розвитку особистості молодого покоління.

Навчально-тренувальні заняття у закладі  проводяться з дотриманням усіх заходів безпеки.

У відділенні греко-римської боротьби тренування проводять тренери-викладачі Михайло Тарасюк та Юрій Артемчук. Разом з вихованцями тренується член збірної команди Житомирської області, кандидат у майстри спорту Влад Гевондян.

Відділення легкої атлетики згуртовано вдосконалює свою майстерність рівняючись на чемпіонів та призерів України Дар’ї Козачок, Олександра Лівковича та Костянтина Шпити. Тренери-викладачі відділення Віктор Вєдєрніков та Ігор Шаустюк.

Юні футболісти з радістю виконують завдання тренерів-викладачів Юрія та Володимира Чорних. У напружених тренуваннях та спортивних навантаженнях, переймають професійний досвід у члена молодіжної збірної України, гравця команди майстрів, учасника чемпіонатів Європи Івана Зотька.

Цьогоріч у Чуднівській ДЮСШ 7 випускників.