USD EUR
42,92 39,53

У Чуднові провели щорічний забіг «Шаную воїнів. Біжу за Героїв України»

691

22 серпня о 10-00 на стадіоні «Тетерів» відбувся другий щорічний забіг «Шаную воїнів. Біжу за Героїв України».

Про це повідомляє сайт Чуднівської міської ради

 Організаторами забігу стали Чуднівська міська рада та громадська організація «Спілка учасників бойових дій в АТО та волонтерів у м. Чуднів та Чуднівському районі».

На заході також були присутні члени родин загиблих воїнів-земляків: мати Івана Рудніцького, батько та мати Олександра Борушевського, батько та мати Олега Поліщука, дружина Віталія Вашеняка.

Згідно даних реєстрації у другому щорічному забігу «Шаную воїнів. Біжу за ГероївУкраїни», який у Чуднові проводиться вперше, взяли участь 64 особи. Зокрема 20 жінок. Вік учасників від 10 років до 52 .

Серед учасників були учнівська молодь та вчителі навчальних закладів громади, вихованці та тренери Чуднівської дитячо-юнацької спортивної школи, військовослужбовці в/ч А 1979 та Чуднівського РВК, учасники антитерористичної операції на сході України, члени козацького товариства ім. Северина Наливайка, громадськість міста.

 Дистанція забігу – 2 км.

Кожен учасник забігу на фініші отримав подяку Чуднівської міської ради.

 По завершенні заходу у Святопокровській церкві, що знаходиться у парку, відбувся поминальний молебень за загиблими воїнами на сході України.