USD EUR
42,92 39,84

Урочистою ходою, концертом та ярмаркою відсвяткували День Прапора та День Незалежності в Чуднові

718

23 серпня в Чуднові відзначили День Державного Прапора та 28 річницю Дня Незалежності.

Святкування розпочалося зі збору учасників біля Чуднівської міської ради. Сформувавши колону, учасники урочистою ходою рушили в напрямку майдану Рад.

О 10:00 на майдані Рад відбулося урочисте підняття Державного Прапора України, право підняти який було надано Анастасії Радкевич, учениці 11-го класу КЗ “Чуднівський ліцей” Чуднівської міської ради, члену обласної ради старшокласників, голові Центру організації дозвілля та культурного розвитку дітей, учасниці проекту “Агенти змін” МАН України та Павлу Брюханову, голові правління громадської організації “Спілка учасників бойових дій в АТО та волонтерів” у місті Чуднові та Чуднівському районі. Також відбулося покладання до пам’ятних знаків.

Після підняття Прапора учасники ходи вирушили колоною до Міського будинку культури, де всі охочі мали змогу оглянути тематичні виставки. Для огляду були представлені презентаційні стенди “Моє село – частина України”, різноманітні барвисті композиції з квітів, фруктів та овочів ” Дивосвіт моєї України”, апетитна ярмарка-виставка “Витівки умілих пекарів”, на якій всіх присутніх пригощали свіжою домашньою випічкою та здобою.

Після огляду експозицій та смачного частування всіх присутніх запросили  до перегляду святкового концерту, під час якого відбулося нагородження Грамотами та Подяками. Переглядом відеосюжету згадали період становлення Незалежності України. Талановиті артисти Чуднівщини привітали глядачів прекрасними концертними номерами, від яких сяяли щирі посмішки, які викликали захоплення, а інколи бриніли сльози на очах.