USD EUR
42,74 39,84
Напередодні затвердження Перспективного плану – злива пропозицій

Напередодні затвердження Перспективного плану – злива пропозицій

1 764

29 листопада 2019 року має бути затвердженою  із внесеними пропозиціями та правками редакція Перспективного плану утворення обєднаних територіальних громад (ОТГ) на території Житомирщини. У ході відвідин районів Житомирщини голова Житомирської ОДА обговорював  перспективи утворення ОТГ у кожному із районів  області.

Так, 27 листопада голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко побував із робочим візитом у Романові. Тут, у ході зустрічей із депутатами Романівської районної ради та її головою О.П.Кондратюком обговорювалося питання щодо утворення ОТГ на території Романівського району. Зустріч у Романові проходила за участі депутата Житомирської обласної ради І.Є.Ходака.

Також присутніми на зустрічі у Романові були і представники сусіднього Чуднівського району: голова Чуднівської РДА  Олександр Хомич та голова Вільшанської  ОТГ Сергій Мельник. Якщо у Романівському районі наразі може йти мова про утворення двох ОТГ (Романівської та Миропільської, що утворена у 2016-му році), то на теренах Чуднівщини  поки що задекларовано   наміри до  утворення аж пяти громад . До вже існуючих Чуднівської міської  ОТГ та Вільшанської і Краснопільської ОТГ, мають долучитися новоутворені Великокоровинецька та Іванопільська ОТГ.