USD EUR
42,92 39,53
Піротехніки ДСНС знищили вибухонебезпечні предмети часів минулих війн

Піротехніки ДСНС знищили два вибухонебезпечні предмети часів минулих війн

1 474

26 листопада група піротехнічних робіт Управління ДСНС Житомирщини знищила два вибухонебезпечні предмети часів минулих війн, що були виявлені напередодні в с. Двірець Житомирського району та в с. Жеребки Чуднівського району.

Про це повідомляє Управління ДСНС у Житомирській області.

У першому випадку на небезпечне відлуння війни натрапили працівники РЕСу, які проводили ремонтні роботи ліній електропередач. Про це вони одразу ж сповістили рятувальників. Фахівці ДСНС, які прибули до місця виклику, обстежили прилеглу територію та виявили 1 артснаряд калібром 76 мм.

У другому випадку на вибухонебезпечний предмет натрапили місцеві жителі, які проходили повз ставок в якому орендар спустив воду. Прибулі за викликом піротехніки ідентифікували знахідку як 1 мінометна міна калібром 82 мм.

Шановні громадяни! Рятувальники застерігають: якщо ви знайшли невідомий предмет, то одразу ж сповістіть про це за номерами екстрених служб «101» або «102». Ні в якому разі не торкайтеся його! Будьте відповідальні – не залишайте їх без нагляду, адже така необачність може закінчитися трагедією.