USD EUR
42,92 39,84
У Чуднові святкування Дня Незалежності почалося з молодіжної вечірки

У Чуднові святкування Дня Незалежності почалося з молодіжної вечірки

807

30 років Незалежності нашої молодої держави у Чуднові розпочали святкувати молодіжною вечіркою у міському будинку культури. Супер-вечірка стала можлива завдяки генеральному спонсору – депутату Житомирської обласної ради Ігорю Ходаку . Його фінансова підтримка забезпечила усі заплановані складові івенту.  Про сам захід на своїй фейсбук-сторінці розповіла депутат Чуднівської міської ради Анастасія Кравчук.

«Дискотека із запальними танцями – це те, чим запам‘ятовуються літні вечори, і після цієї вечірки позитивних спогадів не бракуватиме. Наповнювали свято музиканти гурту K.V.A.S. – їх неймовірні хіти заряджали драйвом.

На святі розіграли 30 сертифікатів у вікторині, питання до якої стосувались історії нашої держави.

Крутий мікс творчості, танців і молодості. Смачної насолоди святу додали безалкогольні коктейлі у професійному виконанні Богдана Давидюка за спонсорством Ігоря Ходака. Мати таку потужну підтримку – це круто і важливо. Дякуємо Ігорю Євгеновичу за те, що знає про потребу молоді у якісному відпочинку. Літо і запальні вечірки – поєднавши ці дві складові можна отримати суперпозитивні емоції і заряд радості», – йдеться у дописі.