USD EUR
42,74 39,84
У Чуднові запрацювала державна податкова інспекція

У Чуднові запрацювала державна податкова інспекція

962

Сьогодні, 19 серпня, за сприяння Чуднівської міської ради та особистої ініціативи міського голови Віталія Войтка запрацював центр обслуговування платників Чуднівської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Житомирській області.

На відкриття ЦОПу Чуднівської ДПІ особисто прибув начальник ГУ ДПС у Житомирській області Костянтин Гавриш, в.о заступника Алла Бех та працівники управління. Також привітати присутніх завітали народний депутат України Сергій Кузьміних та депутат обласної ради Ігор Лукашенко.   

За словами очільника громади Віталія Войтка: «Відкриття податкової інспекції у Чуднові забезпечить надання послуг платникам податків і жителям нашої громади безпосередньо на місці. Це буде зручно не тільки для жителів Чуднівської, але і для Вільшанської та Краснопільської громад».

Для того, щоб дана установа запрацювала міською радою було виконано ряд основних вимог, які вдалося виконати завдячуючи меценатам. Зокрема, на проведення ремонту приміщення допомогу у розмірі 130 тис грн. надав депутат обласної ради, директор підприємства «ВІВАД 09» Ігор Ходак, на придбання меблів 25 тис.грн. надав місцевий фермер Зурабі Січінава.  

ЦОП Чуднівської ДПІ розташований у приміщенні ЦНАПу за адресою: м. Чуднів, вул. Героїв Майдану, 146. НачальникЧуднівської ДПІЮрій Савчук.

Серед основних послуг ЦОПу: надання консультацій, видача довідок, реєстрація, звітність.