USD EUR
42,74 39,84
У Чуднові пишно відсвяткували День Державного Прапора та річницю Незалежності України

У Чуднові пишно відсвяткували День Державного Прапора та річницю Незалежності України

591

Свято Незалежності України вже стало чудовою нагодою для усіх жителів нашої країни, для усіх українців засвідчити свою любов до рідного краю, до України. Цьогоріч Україна святкує особливу дату – 30-ту річницю Незалежності, яку у Чуднові відзначили по-особливому – усією громадою.

Під гаслом «Ти у мене єдина» з нагоди свят на стадіоні «Тетерів» 21 серпня  відбулися урочистості та святковий концерт. Про це повідомляє сайт Чуднівської громади.

В урочистих заходах взяли участь делегації з усіх старостинських округів нашої громади, представники трудових колективів та організацій міста.

Під час заходу присутні вшанували пам’ять усіх Героїв, полеглих за Україну хвилиною мовчання та поклали квіти від учасників зібрання до пам’ятного знаку «Борцям за єдність та незалежність України».

Очільник Чуднівської громади Віталій Войтко привітав з  найбільшими національними святами – Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України і побажав усім здоров’я, щастя, достатку, впевненості у власних силах, подальших успіхів в усіх справах та починаннях заради процвітання України.

Традиційно з нагоди Дня Незалежності України нагороджено кращих працівників трудових колективів громади.

Для гостей свята цього дня було організовано різноманітні виставки та фотозони, майстер-класи.

У парковій зоні було розташоване наметове містечко «Гостинна громада», кожен старостинський округ постарався на славу. Адже намети прославляли свої округи, їх талановитих мешканців та вправних майстринь, які понапікали на свято різних смаколиків, прикрасили свої столи виробами рукоділля та щедрим цьогорічним урожаєм садків та полів, чим пригощали усіх охочих. Також працювала польова кухня військової частини А-1979 та виїзна торгівля.

Молодші учасники свята могли відпочивати у містечку дитячих розваг, у якому на них чекали батути, надувні гірки та ін.

Також за сприяння депутата обласної ради Ігоря Ходака, з дитячою розважальною програмою і розіграшами безкоштовних квитків на атракціони,  працювали аніматорами та радіоведуча Анастасія Галицька, а усім присутнім – безкоштовне морозиво.

Чуднівські рятувальники провели практичний показ застосування рятувального обладнання та технічного озброєння. Поліціянти продемонстрували спеціальні службові автомобілі та спеціалізовані засоби.

Вражаючі виступи та дефіле подарував присутнім оркестр 10-го територіального вузла урядового зв’язку селища Миропіль.

Місцеві таланти Чуднівської громади підготували яскраву програму – хореографічні постановки, вокальні виступи солістів, дуетів і колективів та створили святкову атмосферу.

На завершення заходів усіх присутніх  пригостили запашним короваєм.