USD EUR
42,92 40,00
У Чуднові відбулось засідання виконавчого комітету міської ради

Чуднівщина: нові тарифи

743

5 квітня під керівництвом Чуднівського міського голови Віталія Войтка відбулось засідання виконавчого комітету міської ради. Про це повідомляє сайт Чуднівської міської ради.

На порядок денний було винесено 24 питання, зокрема члени виконавчого комітету встановили тарифи на послуги централізованого водопостачання та водовідведення Вакуленчуківському селищному комунальному підприємству, заслухали звіти керівників комунальних підприємств міської ради про фінансово-господарську діяльність у 2021 році.

У ході засідання виконкомом створено координаційну раду з питань національно-патріотичного виховання міської ради, надано дозвіл на видалення гілок дерев та кущів на орендованих землях та проведення робіт з розчищення річки Тетерів від повалених дерев, чагарників та побутових відходів.

Також були прийняті рішення про передачу в оренду майна комунальної власності та оформлення права власності на житловий будинок, розглянуто низку питань, що стосувалися виконання повноважень у сфері охорони дитинства.