USD EUR
43,29 39,84
Працівники cоціальної сфери Чуднівської громади отримали подарунки від Ігоря Ходака, депутата Житомирської обласної ради від політичної партії «Наш край».

Вітання та шана працівникам соціальної сфери Чуднівщини

638

Працівники cоціальної сфери Чуднівської громади з нагоди свого професійного свята отримали подарунки від Ігоря Ходака, депутата Житомирської обласної ради від політичної партії «Наш край».

Від імені Ігоря Ходака привітала працівників соціальної сфери Чуднівської громади Анастасія Кравчук, депутатка міської ради. Вона вручила подарунки та листівки.

В громаді діє Центр надання соціальних послуг Чуднівської міської ради. Колектив Центру налічує 35 працівників. Ця високо професійна команда щоденно піклується про ветеранів війни та праці, людей похилого віку, осіб з інвалідністю, пенсіонерів, дітей-сиріт, підтримує малозабезпечені сім’ї,  які перебувають в складних життєвих обставинах. Соціальні працівники допомагають їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутніших ситуацій.

«Радо долучаємось до вітань з нагоди свята і бажаємо міцного здоров‘я, наснаги та віри у важливість своєї місії», – привітала Анастасія Кравчук.