USD EUR
42,55 40,00
Парк Слави у Чуднові стає затишнішим завдяки меценату Ігорю Ходаку

Парк Слави у Чуднові стає затишнішим завдяки меценату Ігорю Ходаку

702

В чуднівському парку Слави більше року тривають  роботи з реконструкції та оновлення окремих об’єктів. Ініціювали оновлення депутат Житомирської обласної ради Ігор Ходак та його команда у Чуднові. Меценат І.Ходак і фінансує заплановане облаштування парку. Безумовно, повномасштабне вторгнення росії внесло свої суттєві корективи в реконструкцію парку, проте не зупинило процес.

Нині завершено черговий етап – ремонт і заміна конструкцій на дитячому майданчику у парку Слави.

«Цей майданчик, років 8 тому встановила компанія «Рошен», так він у нас і звався, «рошенівський». Це чи не єдине місце, де можуть погратись діти. Вже минулої осені ситуація з гойдалками та й самим майданчиком була печальна. Відверто сказати, ніхто не сподівався, що щось тут покращиться. Багато обіцяли, і новий обіцяли, та не всі ж так гарно роблять, як говорять. Коли з’явились тут робітники і взялися за ремонт, ми зрозуміли, що наш дитячий майданчик знову запрацює. А нещодавно у соцмережах була й пропозиція дати йому нову назву. Так, це справедливо, бо після ремонту тут «рошенівського» мало залишилось. А таке затишне місце для дітей потребує і гарної назви, щоб уже без прив’язки до компаній, лише з прив’язкою до дітей і дитинства» – розповідає Наталія, місцева жителька Чуднова. 

Ремонті роботи у чуднівському парку проводились за сприяння і  безпосередньої участі депутата Житомирської обласної ради Ігоря Ходака. Разом з командою однодумців у Чуднові Ігор Євгенович прийняв рішення провести  реконструкцію існуючого дитячого майданчика. Було здійснено аналіз і стан конструкцій та елементів, після чого замінено усі деталі із фанери, відремонтовано аварійні частини конструкцій. Саме тому оновленні гойдалки стали надійними та безпечними  для  дітвори.

У парку Слави, окрім ремонту дитячого майданчика, Ігор Ходак долучився до заміни лавок, профінансував  оснащення парку системою відеоспостереження, до якої має доступ місцевий підрозділ поліції та відповідні контролюючі органи. І це є важливою складовою для безпеки відпочивальників та жителів міста. Також, за сприяння мецената, на території встановлено вільний доступ до безкоштовного Інтернет-зв’язку. Логістичне розташування парку та його нинішнє оновлення сприяють комфортному відпочинку.

Навіть у понеділок з 10-ї ранку у парку вже людно. Потроху сюди приходять дорослі із дітьми. Це не лише чуднівчани, а й ті, хто приїхали з дітьми до містечка у справах, також парк одразу подобався людям, які  переселилися до Чуднова через воєнні дії. Це чудове місце для зустрічей та відпочинку, адже затишок дерев і частково відновлена паркова інфраструктура дозволяє відчувати комфорт навіть у найспекотніші літні дні. Ну, а  для  дітей тут справді гарні умови  для безпечного і затишного ігрового дозвілля. Важливо пам’ятати: красу і  зручності, створені для людей, треба берегти.