USD EUR
42,92 39,84

Необхідна техніка від мецената Ігоря Ходака

716

Над придбанням автомобілів для військових сьогодні працюють  волонтерські центри, благодійні фонди та окремі підприємці-меценати. Не менш важливою складовою підтримки армії є допомога територіальним центрам комплектування та соціальної підтримки. Саме військові комісаріати працюють над кадровим потенціалом ЗСУ.

Ігор Ходак, як підприємець-благодійник, за час повномасштабної війни на території України, організував допомогу не лише військовим підрозділам. З 24 лютого у перші надважкі дні Ігор Євгенович брав участь в організації роботи місцевих підрозділів  територіальної оборони в Чуднівській, Романівській, Любарській громадах. Своєчасне забезпечення засобами зв’язку, обладнанням, генераторами – це все лише частина комплексної підтримки від підприємця. Насьогодні Ігор Ходак вбачає за необхідне покращити автопарк і таких структур, як військові комісаріати. Для роботи територіального центру комплектування та соціальної підтримки, що розташований у Чуднівський громаді оновлення автопарку було нагальним питанням. Ті автівки, які були на балансі не відповідали вимогам військових. І тому керівництво терцентру, проаналізувавши ситуацію, звернулись за допомогою до Ігоря Ходака. Позашляховик відповідної комплектації придбаний та переданий меценатом військкомату. Автівка вже в роботі, допомагає особовому складу виконувати усі завдання, поставлені перед ними сьогодні.

«Розуміння і підтримка від бізнесу, меценатів – це те, без чого нам не обійтися. Звісно, запитів більше, ніж можливостей, і такі дороговартісні речі, як техніка, є досить вагомим навантаженням на бюджет будь-якого підприємця, але ми щиро вдячні Ігорю Ходаку та його команді в Чуднівській громаді, що кошти на придбання авто були виділені і ми отримали дійсно функціональний позашляховик, який нам був дуже потрібен» – зазначають представники особового складу Житомирського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки.

«Підтримка військових: фінансова, технічна та психологічна – це запорука нашої перемоги, це першочергові витрати для кожного підприємця, я не є виключенням. Ми з командою намагаємось відреагувати на прохання, знайти, придбати і доставити до військових – ці завдання ми виконуємо щодня», – коментує Ігор Ходак. Меценат впевнений, що пріоритетними потреби  військових мають бути для усіх українців.