USD EUR
42,92 39,84
Олександр Ломакін став призером Всеукраїнського турніру з греко-римської боротьбм

Олександр Ломакін став призером Всеукраїнського турніру з греко-римської боротьбм

892

4 – 6 листопада 2022 року в м. Рівне відбувся традиційний відкритий Всеукраїнський турнір  з греко-римської боротьби серед юнаків 2008-2009 та 2010-2011 років народження. На цей представницький турнір зібрались команди юнаків з 21 регіону України. Про це повідомили у Чуднівській міській раді.

Загальна кількість учасників становила близько 300 чоловік. Змагання проводились в чудовому спортивному манежі комплексу «Айвенго».  За масштабом цей турнір можна прирівняти до малого чемпіонату України.

На високому  рівні змагались у турнірі вихованці відділення греко-римської боротьби Чуднівської дитячо-юнацької спортивної школи. У результаті запеклих поєдинків бронзовим призером у ваговій категорії до 52 кг., став чуднівчанин Олександр Ломакін.

Гарну технічну підготовку та наполегливість до перемоги  у свої вагових категоріях показали Артем Равшанов, Ярослав Кучмій та Максим Приходченко. Підготував спортсменів тренер-викладач Чуднівської ДЮСШ Юрій Артемчук.

Дирекція ДЮСШ та команда юних спортсменів висловлюють подяку депутату обласної ради І.Є.Ходаку та місцевим підприємцям за допомогу і підтримку команди ДЮСШ за участь в даних змаганнях.