USD EUR
42,92 39,84
Чуднів: благодійна акція в бібліотеці

Чуднів: благодійна акція в бібліотеці

360

У День працівників культури та аматорів народного мистецтва, підбито підсумок благодійної акції, яку організували і провели у нашій бібліотеці протягом кількох останніх тижнів під назвою «Теплий одяг для воїна». Про це повідомили в Чуднівська міська бібліотека.

В основі акції був збір коштів та теплого одягу для конкретного воїна ЗСУ з нашої громади завдяки влаштованій виставці-продажу малюнків користувачки бібліотеки Софії Давидової, семикласниці  Чуднівського ліцею. Доречним приводом для завершення  такої акції став сьогоднішній ярмарок-продаж різноманітної випічки, який було влаштовано відділом культури, молоді та спорту Чуднівської міської ради на честь свята працівників культури та проведено у Чуднівському Будинку культури.

Бібліотекарі Чуднівської  бібліотеки запропонували учасникам ярмарку оглянути та придбати малюнки Софії, ознайомитись з книжковою виставкою до Дня української писемності та мови, що відзначається цього дня, і також попутно придбати запропоновані нами смаколики,  підтримавши таким чином спільним з бібліотекарями благодійним  внеском потреби воїнів ЗСУ.

 Дякуємо всім, хто долучився до нашої благодійної акції! Дякуємо, шановні чуднівчани і всі мешканці громади, вашій небайдужості, здатності до співпереживання і до прагнення  зробити свій внесок у справу допомоги нашим мужнім захисникам. Загальними зусиллями ми  наблизили наш неминучий  День перемоги над російським окупантом, невідворотний час  звільнення території всієї України від дикої навали. Слава Україні! Слава Героям! Все буде Україна!