USD EUR
42,74 39,84
Чуднівщина: зафіксовано ракетний обстріл

Чуднівщина: зафіксовано ракетний обстріл

4 008

Увечері 12 квітня до поліції надійшло повідомлення про авіаудар по одному з сіл Чуднівської громади. У населеному пункті пошкоджено будинки. Потерпілих немає. Про це повідомляє прес служба поліції Житомирської області. На Житомирщині поліцейські фіксують наслідки нового ракетного удару рф по інфраструктурі.

У період з 7:00 12 квітня до 7:00 13 квітня на території Житомирщини було оголошено дві повітряні тривоги, з них одна підтвердилась.

Близько півночі до Чуднівського відділення поліції надійшло повідомлення про вибухи в одному з сіл громади. На місці події правоохоронці з’ясували, що було здійснено ракетні обстріли вказаного населеного пункту. У результаті пошкоджено вікна та двері приватних будинків та багатоповерхівок. Наразі триває фіксація воєнних злочинів рф. Попередня кваліфікація події – ч. 3 ст. 110 (Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) ККУ.

Окрім того, минулої доби поліцейські перевірили 625 повідомлень громадян про ті чи інші події, з них 39 – з ознаками кримінальних діянь та припинили 172 адміністративних правопорушень.

Так, працівники Коростишівського відділу поліції розслідують пошкодження майна жителя Брусилова через вибух гранати на подвір‘ї його домогосподарства уночі 12 квітня. Ніхто з людей у результаті події не постраждав. Тривають слідчо-розшукові заходи у рамках відкритого кримінального провадження.

У ході невідкладних слідчих дій у будинку іншого жителя Брусилова поліцейські вилучили гранати, боєприпаси та зброю, а також речі та кошти, ймовірно, викрадені з автозаправної станції. Проводиться перевірка походження усього виявленого. Призначено експертні дослідження.