USD EUR
42,92 39,84
Чуднівщина: громада активно допомагає воїнам ЗСУ

Чуднівщина: громада активно допомагає воїнам ЗСУ

238

За двадцять місяців повномасштабного вторгнення змінилося ставлення українців до життя, тому небайдужі жителі Чуднівської громади, працівники закладів освіти, учні, стали на волонтерський фронт та як можуть допомагають нашим оборонцям на фронті.

Будичанська школа взяла на себе важливу місію виготовлення маскувальних сіток для захисту наших воїнів від ворожого ока. Понад 800 метрів сітки, безліч шкарпеток та килимків – це не лише робота, але й вияв істинної людяності в дії. Працівники та жителі села також роблять  вітамінні суміші з меду, імбиря і лимонів, які підтримують імунітет та попереджають захворювання.

Чуднівський міський будинок культури не залишається осторонь. Висвітлюючи важливість підтримки наших воїнів, вони плетуть сітки, заохочуючи молоде населення приєднуватись. 

Чуднівський ліцей відзначається виготовленням окопних свічок, які є необхідним елементом обігріву в польових умовах, а найменші жителі громади активно долучаються до підтримки військових своїми патріотичними малюнками та виробами.

Жителька с.Стовпів Паламарчук Наталія Марківна, яка своєю власною діяльністю стала символом підтримки, зв’язала не один десяток шкарпеток для наших захисників на фронті.

Дякуємо всім, хто не залишається осторонь цих важливих ініціатив. Ми пишаємося нашими громадянами, які об’єдналися та стали волонтерами, які своєю працею не лише допомагають на фронті, а й формують образ справжнього патріота в українському суспільстві.