USD EUR
42,74 39,84
У Чуднові відбулося спортивне змагання серед школярів – Гімназіада

У Чуднові відбулося спортивне змагання серед школярів – Гімназіада

394

Цієї середи, 20 жовтня на базі спортивного майданчика Чуднівського ліцею відбулися спортивні змагання «Нащадки козацької слави» («Козацький гарт»). З цих змагань почалася Гімназіада школярів Чуднова. Про це повідомляє сайт Чуднівської громади.

Змагання «Козацький гарт» традиційно проводяться в жовтні і присвячені Дню українського козацтва, Дню захисника і захисниці України.

Цьогоріч у змаганнях взяли участь команди з 9 закладів загальної середньої освіти: Чуднівського ліцею, В.Коровинецької, Чуднівської № 2 ЗОШ І-ІІІ ступенів, Будичанської, Дідковецької, Тютюнниківської, Карвинівської гімназій, Дубищенської, Стовпівської ЗОШ І-ІІ ступенів.

Учні 6-9 класів змагалися з «човникового» бігу, стрибках у довжину з місця, стрибках через скакалку (дівчата), згинання і розгинання рук в упорі лежачи (юнаки). Також  було проведено естафету «Герць козацьких джур», яка складалася із восьми етапів: «перенесення  антажу», «стрибки по купинах», «слалом», «через  паркан», «повзунок», «стрибунець», «футболіст», «достав пакет».

У загальнокомандному заліку перемогу здобула команда КЗ «Чуднівський ліцей». Друге місце посіли школярі Чуднівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, третє місце – команда Тютюнниківської  гімназії.

У Чуднові відбулося спортивне змагання серед школярів – Гімназіада

Переможців змагань були нагородили грамотами відділу освіти.