USD EUR
42,92 39,84
У Чуднівській громаді ремонт доріг допомагає здійснити депутат обласної ради Ігор Ходак

У Чуднівській громаді ремонт доріг допомагає здійснити депутат обласної ради Ігор Ходак

630

Питання ремонту та утримання доріг є нагальним для кожної громади. Проблемним залишається питання фінансових ресурсів. У Чуднівській громаді коштом благодійної допомоги вдалося покращити стан дорожнього покриття у кількох населених пунктах.  На ініціативи міського голови Віталія Войтка та депутатів  від партії «Наш край»  відгукнувся генеральний директор ТОВ «ВІВАД 09», депутат обласної ради Ігор Ходак. Ігор Євгенович підтримав звернення однопартійців і надав фінансову допомогу для проведення необхідних робіт.

Зокрема, мова йде про ямкових ремонт повітряно-струменевим методом місцевих доріг у селах Вакуленчук та Великі Коровинці. Робота техніки, яка здійснювала ремонт на цих ділянках, а це три  спецодиниці, була профінансована Ігорем Ходаком.  Кошторис таких заходів складає понад 150 тисяч гривень, які й надав меценат. Це дало можливість суттєво покращити стан доріг в населених пунктах.

Присутність у житі громади підтримки такого рівня, дозволяє зрушити з місця вирішення тих проблем, які раніше залишались без уваги. Ігор Ходак, як депутат обласної ради, меценат завжди відкритий до діалогу з професійною командою, радо підтримує конструктивні ініціативи та проєкти у Чуднівській громаді.