USD EUR
42,92 40,00
Борці Чуднівської ДЮСШ взяли участь у Міжнародному турнірі з греко-римської боротьби

Борці Чуднівської ДЮСШ взяли участь у Міжнародному турнірі з греко-римської боротьби

977

З 14 по 16 травня 2021 року у м. Костопіль Рівненської області відбувся традиційний, щорічний Міжнародний турнір з греко-римської боротьби «НАДІЯ – 2021» серед юнаків, присвячений кращим борцям Костопільщини. Цей турнір зібрав кращі юнацькі команди з 18 регіонів України, національні збірні команди Польщі та Литви. Це команди шкіл вищої спортивної майстерності, спортивних шкіл олімпійського резерву, команди ліцеїв-інтернатів спортивного профілю та дитячо-юнацьких спортивних шкіл. 

Чуднівські борці на цьому представницькому турнірі беруть участь більше 15 років. Цього року чуднівські богатирі під керівництвом тренерів-викладачів ДЮСШ Михайла Тарасюка та Юрія Артемчука змагались у вікових групах 2004-2006 та 2007-2008 років народження.

В результаті запеклих сутичок у старшій віковій групі бронзовими фіналістами стали Артем Якимчук, вагова категорія до 92 кг., та Володимир Березюк, вагова категорія до 48 кг., Ілля Короченко у ваговій категорії до 60 кг. зайняв 9 місце. У меншій віковій групі 2007-2008 років народження бронзовим фіналістом став Павло Лапчик у абсолютній ваговій категоріЇ до 62 кг. У цій же категорії Максим Приходченко зайняв 7 місце. Олександр Ломакін у ваговій категорії до 48 кг. зайняв 5 місце. Зважаючи на різні обмежувальні заходи, це досить високі результати наших спортсменів.

Тренерсько-викладацький склад Чуднівської дитячо-юнацької спортивної школи гордиться результатами своїх спортсменів, які є візитівкою Чуднівщини на Всеукраїнських та Міжнародних змаганнях.