USD EUR
42,92 39,53

Суд відмовив Віктору Развадовському, який позивався щодо перерахунку голосів

519

Житомирський окружний адміністративний суд відмовив кандидату в народні депутати по округ №67 Віктору Развадовському, який домагався скасування протоколу окружної виборчої комісії та перерахунку голосів.

Про це повідомляється на сайті Житомир.info.

«Колегія суддів приходить до висновку щодо відсутності підстав для визнання протиправним та скасування протоколу окружної виборчої комісії одномандатного округ №67 про підсумки голосування в одномандатному виборчому окрузі №67 від 25.07.2019 та зобов’язання окружну виборчу комісію одномандатного виборчого округу №67 здійснити повторний підрахунок голосів за виборчою документацією по всіх виборчих дільницях в одномандатному окрузі №67. За таких обставин, позовні вимоги не підлягають задоволенню», – йдеться у рішенні окружного адмінсуду, яке було ухвалене 27 липня о 19:10 год.

Рішення може бути оскаржене в апеляційному порядку до Сьомого апеляційного адміністративного суду у дводенний строк після проголошення.

Нагадаємо, Житомирський окружний адміністративний суд 27 липня почав розгляд позову кандидата в народні депутати Віктора Развадовського, який балотувався по Чуднівському округу №67 і, за результатами на сайт ЦВК, програв кандидату від партії «Слуга народу» Сергію Кузьміних. Відповідачем по справі була окружна виборча комісія ОВО №67, третіми особами – Центральна виборча комісія та ще шість кандидатів, які балотувалися по цьому ж округу.