USD EUR
42,55 39,68
Ігор Ходак долучився до фінансування модернізації стоматологічного кабінету у Тетерівській громаді

Ігор Ходак долучився до фінансування модернізації стоматологічного кабінету у Тетерівській громаді

599

У селі Висока Піч, що входить до Тетерівської сільської ради на Житомирщині, осучаснили стоматологічний кабінет на базі місцевої амбулаторії. У фінансуванні модернізації взяв участь депутат Житомирської обласної ради від політичної партії «Наш край» Ігор Ходак.

Результативною і видимою допомога стає там, де є стратегічна робота. У Високій Печі стоматкабінет працював уже давно, проте лікарю доводилось користуватись вкрай застарілим обладнанням. Тетерівська громада, до складу якої увійшла Висока Піч, мала проєкт модернізації кабінету, і шукала шляхи фінансування.

«Разом ми уже працювали над удосконалення медичної галузі в громаді, запустивши станцію швидкої допомоги. Тоді це був надважливий крок – зменшити час доїзду невідкладної допомоги до хворого і тим самим виграти час для порятунку. Оскільки раніше швидка їхала зі Станишівки, це займало більше години. Пропрацювавши один успішний проєкт, я і цього разу долучився до подальшого розвитку медицини в громаді. Адже амбулаторія у Високій Печі – це більше двох тисяч пацієнтів, жителів громади, які уже уклали декларації з 2 лікарями. Відтепер 3 дні на тиждень лікар-стоматолог прийматиме пацієнтів у відремонтованому кабінеті з використанням сучасного обладнання, яке відповідає вимогам часу. Також закуплено відповідні матеріали для проведення терапевтичного лікування ротової порожнини», – зазначив Ігор Ходак.