USD EUR
42,92 40,00
Під час лісових робіт загинув житель Карвинівки

Під час лісових робіт загинув житель Карвинівки

699

10 березня на території лісництва Романівського лісгоспу унаслідок падіння дерева загинув 55-річний житель с. Карвинівки. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Співробітники відділення поліції у м. Чуднові встановили, що чоловік знаходився на місці проведення санітарної вирубки лісу в одному з кварталів Соболівського лісництва. Під час робіт на нього впало дерево. На жаль, врятувати травмованого не вдалося, він помер по дорозі до Чуднівської лікарні.

Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 2 ст. 271 (Порушення вимог законодавства про охорону праці) КК України.

Законодавством порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів про охорону праці службовою особою підприємства, установи, організації або громадянином – суб’єктом підприємницької діяльності, якщо це спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки, карається виправними роботами на строк до 2 років або обмеженням волі на строк до 5 років, або позбавленням волі на строк до 7 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох 2 або без такого.