USD EUR
42,92 40,00
Чуднівський міський голова провів виїзний прийом громадян у Карвинівському старостинському окрузі

Очільник Чуднова вислухав проблеми мешканців Карвинівського старостинського округу

877

Проблеми жителів сіл Чуднівської територіальної громади не повинні залишатись поза увагою міської влади. Тому, 25 лютого Чуднівський міський голова Віталій Войтко провів виїзний прийом громадян на території Карвинівського старостинського округу. До прийому громадян долучились староста Карвинівського старостинського округу Василь Тищенко та депутат міської ради Майя Кулаківська.

Під час прийому громадян порушувалися питання освітлення вулиць, проведення обрізки та кронування дерев у населених пунктах, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, вивозу сміття, проведення благоустрою у місцевому парку, транспортного сполучення з центром громади та облаштування зупинки громадського транспорту у селі Карвинівка.

Жителі округу підняли питання щодо врегулювання закупівельної ціни на молоко переробними підприємствами.

Громадяни села Станіславівка звернулися зі скаргою про відсутність на території села фельдшерського пункту.

У ході зустрічі обговорено питання будівництва водогону у селі Карвинівка та поточного ремонту доріг на території округу.

Для вирішення питання по суті після прийому Віталій Володимирович разом зі старостою Карвинівського старостинського округу Василем Тищенком здійснили огляд вулиць села, а заразом і територію всього округу.

На всі порушені питання мешканці округу отримали вичерпні відповіді та рекомендації. Питання, що потребують більш детального вивчення, Віталій Войтко взяв під особистий контроль та надав доручення фахівцям відповідних структур щодо вирішення їх по суті та вчасного інформування запитувачів.

Перебуваючи у селі Карвинівка, з метою налагодження співпраці в рамках соціального партнерства очільник громади зустрівся з аграрієм Сергієм Мухою керівником ТОВ «Карвинівське» та фермером Леонідом Ожго керівником фермерського господарства «Ожго».

Також цього дня Віталій Войтко оглянув стан приміщення, матеріально-технічну базу, котельню Карвинівської ЗОШ, у якій навчається 77 учнів з Карвинівки, Бартухи та Грем’ячого.  В даній будівлі розташований і заклад дошкільної освіти.

Під час огляду Віталій Володимирович поцікавився організацією харчування учнів та взяв участь у шкільному святі присвяченому 150-річчю з дня народження Лесі Українки.

Такі виїзди дають змогу швидше вивчати проблемні питання у населених пунктах громади, бути ближчими до людей та вчасно реагувати на потреби старостинських округів.