USD EUR
42,92 40,00
Жителька села Довбиші отримала почесне звання України «Мати-героїня»

Жителька села Довбиші отримала почесне звання України «Мати-героїня»

816

Материнство є найвищим покликанням жінки. Мати турбується про своїх дітей, дарує їм щастя, ласку, ніжність і тепло. Виростити одну дитину – непросто, а що казати про матерів, які народили і виховали п`ять і більше дітей.

26 лютого у Житомирі відбувся урочистий захід, на якому багатодітним матерям Житомирщини було присвоєно почесне звання «Мати-героїня».

У 2020 році почесне звання України «Мати-героїня» присвоєно 49 багатодітним матерям області, з них 25 матерям відповідно до Указу Президента України від 15 грудня 2020 року № 568. Кожна жінка отримала одноразову допомогу в сумі 21 020 грн.

Нагороди вручали голова облдержадміністрації Віталій Бунечко та голова обласної ради Володимир Федоренко.

Почесне звання України “Мати-героїня” отримала і мати п’яти дітей, жителька села Довбиші Олена Сергіївна Губатюк.

Олена Сергіївна народила та разом із чоловіком виховують п’ятеро дітей: синів Леоніда, Олега, Івана, Максима та донечку Наталію.

Олена Губатюк вдало поєднує трудову діяльність та материнство вже більше 20 років. Вона змалечку закладала в серця своїх дітей любов і щирість, ласку і доброту.

Почесне звання «Мати-героїня» – це не просто державна нагорода, а знак глибокої вдячності та поваги до материнства.

Низький уклін Вам і пошана дорога наша Мати-героїня за недоспані ночі, за Ваш нелегкий труд, за материнську самовідданість, за зразкове виховання справжніх громадян та захисників нашої країни.

Зазначимо, що почесне звання України «Мати-героїня» присвоюється жінкам, які народили та виховали до 8-річного віку 5 та більше дітей, створили належні умови для їх інтелектуального, фізичного та духовного розвитку.