USD EUR
42,92 39,84
На засіданні виконкому Чуднівської міськради «роздали» в оренду приміщення та вирішили не використовувати штучні квіти

На засіданні виконкому Чуднівської міськради «роздали» в оренду приміщення та вирішили не використовувати штучні квіти

666

У ході засідання виконавчого комітету Чуднівської міської ради 9 квітня заслухали інформацію щодо виконання бюджету Чуднівської міської територіальної громади за перший квартал 2021 року та розглянули низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади, зокрема:

  • про надання в оренду комунального майна без проведення аукціону головному управлінню ДПС у Житомирській області, міжрегіональному управлінню у Житомирській області Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький) та фінансовому відділу Чуднівської міської ради;
  • про видачу ордера на службове житлове приміщення військовослужбовцю Бердичівського гарнізону; 
  • про встановлення  тарифів на житлово-комунальні послуги ВСКП «Каскад»;
  • про взяття на квартирний облік громадян тощо.

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства виконавчим комітетом надано дозволи на вчинення правочинів стосовно нерухомого майна, користувачами і власниками якого будуть діти та встановлено опіку над неповнолітньою дитиною.

Під час засідання члени виконкому надали дозвіл на видалення та кронування сухостійних, аварійних, пошкоджених і тих, які досягли вікової межі дерев на території громади.

Також прийняли рішення про обмеження використання штучних квітів на кладовищах населених пунктів під час поминальних днів.

Обговорили питання проведення заходів з благоустрою на території громади та затвердили План основних заходів, пов’язаних  із  35-ми  роковинами Чорнобильської катастрофи.

У «різному» начальник відділу культури, молоді та спорту міської ради Світлана Захарченко підняла питання щодо проведення масових заходів на території громади протягом квітня-травня 2021 року (35-х роковин Чорнобильської катастрофи, відзначення Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, Дня матері) та благоустрою біля пам’ятних місць.

Керівник КНП «Чуднівська лікарня» Ігор Лукашенко звернувся до присутніх з проханням дотримуватися карантинних та основних правил профілактики коронавірусної інфекції під час Великодніх святкувань, поминальних днів та культурних заходів.   

Начальник Чуднівського сектору ДСНС України в Житомирській області Юрій Отаманський наголосив на дотриманні протипожежних заходів під час проведення благоустрою на території громади.