USD EUR
43,29 39,84
Чуднів: нетверезий чоловік угнав ЗІЛ

У Чуднові нетверезий чоловік угнав ЗІЛ

445

30 жовтня у с. Карвинівці Чуднівської громади 31-річний робітник взяв без відома власника підприємства вантажівку і поїхав в особистих справах. Поліцейські, до яких звернувся господар техніки, зафіксували перебування водія за кермом чужої автівки. Той перебував у нетверезому стані. Нині йому загрожує відповідальність за обидва правопорушення.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Житомирської області

Чоловіка, який їздить вантажівкою по вулицях села, при цьому маючи явні ознаки сп’яніння, помітили перехожі та зателефонували власникові техніки. 28-річний підприємець, житель обласного центру, звернувся з тим у поліцію.

Працівники групи реагування Чуднівського відділення виїхали до села для перевірки повідомлення. На території підприємства застали чоловіка, який порався поблизу вантажівки. Той мав явні ознаки алкогольного сп’яніння і плутано пояснював свої дії.

Очевидці вказали, що саме він користувався вантажівкою у власних цілях. 

Відносно молодика, чий стан алкогольного сп’яніння  підтвердився, оформили адміністративні матеріали за ст. 130 (130 (Керування транспортними засобами особами у стані сп’яніння) КУпАП, а за заявою власника вантажівки розпочали кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Тож чоловікові за нетверезу витівку може загрожувати покарання від штрафу до 5-річного ув’язнення.