USD EUR
42,92 39,84
У Чуднівському районі чоловік потрапив під потяг

У Чуднівському районі чоловік потрапив під потяг

1 991

Наприкінці тижня, що минув, як мінімум троє жителів Житомирської області потрапили до лікарень, отримавши невиробничі травми. Один чоловік травмувався, потрапивши під потяг, інший отримав опіки, ще одна людина постраждала внаслідок холодів. Так, 6 грудня до Чуднівської центральної районної лікарні з травмами різного ступеня тяжкості був госпіталізований чоловік, 1969 року народження, який потрапив під потяг біля станції «Вакуленчук» Чуднівського району.

Поліцейські закликають громадян суворо дотримуватись правил безпеки на залізниці. Зокрема, переходьте залізничні колії тільки в установлених місцях (пішохідні мости, переходи, тунелі, переїзди, тощо). На станціях, де немає мостів і тунелів, залізничні колії слід переходити по спеціальних настилах, біля яких встановлені покажчики «Перехід через колії».

Перед тим, як увійти в небезпечну зону, впевніться у відсутності потяга. Стежте за звуковими сигналами, що подаються з локомотива, електропоїзда тощо при наближені до перону чи платформи та подбайте про безпечну відстань під час проходження потяга. Будьте уважні та обережні!