USD EUR
42,92 39,84
Поліція розслідує смертельну ДТП у Баранівській громаді

Поліція розслідує смертельну ДТП у Баранівській громаді

543

Дорожньо-транспортна пригода сталася 21 лютого у с. Вірлі Баранівської громади. Унаслідок наїзду автомобілем травми, несумісні з життям, отримала місцева жителька. Нині триває встановлення всіх обставин. Про це повідомляє пресслужба поліції в Житомирській області.

Попередньо, близько 13:55 водій автомобіля «Volkswagen Passat», 38-річний житель Баранівської громади, рухаючись у напрямку м. Новограда-Волинського, здійснив наїзд на жінку, яка перетинала автошлях.

У результаті ДТП пішохід, 60-річна жителька с. Вірлі, загинула на місці події.

Нині триває встановлення всіх причин та обставин події у рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. 

Шановні водії! Неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху, будьте максимально обережні, обирайте швидкість руху та дистанцію, що дозволять вчасно зреагувати на зміну дорожніх обставин, особливо це актуально у нинішніх складних погодних умовах. Обов’язково враховуйте час доби, стан проїзної частини та дорожнього покриття. Пам’ятайте, що дозволена швидкість руху у населених пунктах – 50 км/год.

Шановні пішоходи! Переходьте дорогу виключно у встановлених місцях, переконавшись у безпечності ваших дій. Не забувайте, що у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїзною частиною чи узбіччям, повинні використовувати світлоповертальні елементи (стрічку, наклейку, жилет тощо) або бути в одязі, який має світлоповертальні елементи. Подбайте про свою безпеку!