USD EUR
42,92 40,00
Розслідування ДТП, Чуднів, 2019

Чуднівська поліція розпочала розслідування ДТП, у якій двоє травмованих

1 235

Дорожньо-транспортна пригода сталася 21 грудня близько 16:30 на автошляху між смт Іванополем та  с.Малою Волицею.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Чуднівського відділення поліції.

Попередньо, водій автомобіля «Skoda Octavia», 34-річний житель району, рухаючись у напрямку смт Іванополя, на повороті виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ-2105 під керуванням 49-річного місцевого жителя.

У результаті ДТП травми отримали водій ВАЗа та пасажир цього ж автомобіля, 1-річний хлопчик, який перебував у ньому разом із ще двома пасажирками. Обом було надано медичну допомогу.

Поліцейські вилучили автомобілі учасників ДТП та розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває подальше встановлення обставин події.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Поліція звертається до водіїв: під час кермування суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та заходів безпеки.  Враховуйте погодні умови та стан дорожнього полотна. Адже у холодну пору року це один із основних факторів ризику потрапляння у ДТП. Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. При потребі виконати маневр, не забувайте переконатися, що це буде безпечно для всіх учасників руху.

Шановні водії та пасажири! Завжди користуйтеся пасками безпеки, а дітей перевозьте у спеціальних пристосуваннях відповідно віку, що дозволять захистити їх у разі ДТП. Будьте відповідальними!