USD EUR
42,92 40,00
Чуднів: відбулась розширена нарада керівників закладів освіти

Чуднів: відбулась розширена нарада керівників закладів освіти

543

Відбулася розширена нарада керівників закладів дошкільної та загальної середньої освіти Чуднівської міської ради. На розгляд і обговорення винесено питання, пов’язані із організацією освітнього процесу у закладах освіти. Про це пише сайт Чуднівської міської ради.

Про особливості інклюзивного навчання у закладах загальної середньої освіти відповідно до нового Порядку ознайомила директор Чуднівського ІРЦ Олена Щебликіна. Головним спеціалістом відділу освіти Наталією Паращенко акцентовано увагу учасників наради на зміни в організації харчування вихованців ЗДО та учнів ЗЗСО у 2022 році. Про підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2022 році; про проведення міської виставки передового педагогічного досвіду «Освіта сучасності 2022» та участь у обласній виставці «Сучасна освіта Житомирщини 2022»; організаційні засади проведення ЗНО у 2022 році розповіла директор КУ ЧМЦПРПП Галина Жуковська.

Одним із важливих питань є організація військового обліку працівників закладів освіти. Рекомендації у організації цієї роботи надала головний спеціаліст відділу освіти Наталія Совсімова та Галина Говорун, головний спеціаліст відділення мобілізаційного обліку третього відділу Житомирського ТЦК та СП.

Підвів підсумки наради начальник відділу освіти Володимир Кривоцюк.