USD EUR
43,29 39,84
Перспектива розвитку Чуднівського заводу

Перспектива розвитку Чуднівського спиртзаводу

525

Підприємства Житомирщини продовжують працювати попри ускладнення, спричинені війною. Відвідав Чуднівську громаду, де ознайомився з роботою «Бердичівської птахофабрики» та Чуднівської філії Житомирського ЛГЗ. Про це на своїй фейсбук сторінці відзвітував Віталій Бунечко, голова Житомирскої обласної військової адміністрації.

«Ознайомився з роботою добре відомого Чуднівського заводу, який має власну понад 160-річну історію. Війна внесла свої корективи в життя підприємства, але як говорять його представники, вони навчилися жити й працювати в теперішніх реаліях, стали більш гнучкими та навіть знайшли нові зони для розвитку.

Після довготривалого занепаду, завод отримав нове життя. Першочергове завдання, що стояло перед колективом – розширити асортимент продукції. Оскільки наразі ринок, зокрема й експортний, потребує змін і орієнтується на смаки споживачів», – йдеться в повідомленні.

Віталій Бунечко, голова Житомирскої обласної військової адміністрації, наголосив: «Важливо, що підтримується діалог з місцевими аграріями, які допомагають забезпечувати підприємство сировиною, а також – закуповувати, те чого не вистачає на місці в сусідніх областях. Загалом, за добу на підприємстві виготовляють 18 тонн спирту. На підприємстві є власна лабораторія, яка оснащена сучасним обладнанням та дозволяє контролювати якість на всіх етапах виробництва».

«Чуднівщина має великий потенціал для розвитку економіки й людей, які мають амбітні плани та бачення нових перспектив бізнесу наперекір усім обставинам», – підсумував посадовець.