USD EUR
42,74 39,84
Чуднівщина: перемоги на конкурсі «Кришталь мелодій»

Чуднівщина: перемоги на конкурсі «Кришталь мелодій»

595

13 лютого 2022 року у смт Романів відбувся обласний фестиваль-конкурс сучасної естрадної пісні «Кришталь мелодій», основною метою якого є пошук нових аматорських колективів, молодих виконавців та авторів власних пісень. Такий  конкурс відбувся в області вже втретє. Про це – сайт Чуднівської міської ради.

Засновниками та організаторами фестивалю є Департамент культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації, КУ «Житомирський обласний центр народної творчості» та відділ культури молоді та спорту Романівської селищної ради.

Нашу громаду у номінації «солісти» представляли молоді, талановиті виконавиці Катерина Морозова (керівник Любов Яблонська) та Марія Андрощук (керівник Олександр Шах), які є солістами та учасниками вокальних аматорських колективів Чуднівського міського будинку культури Чуднівської міської ради.

Серед  представлених виконавців  у номінації «солісти» Катерина Морозова здобула ІІІ призове місце конкурсу! А Марія Андрощук увійшла у топ 10 кращих у даній номінації.

З Чуднівської громади (с. Дідківці) у цій же номінації свою творчість представляла ще одна талановита виконавиця Юлія Залуніна, яка, відповідно до умов конкурсу, індивідуально подала заявку на участь.