USD EUR
42,92 39,84
Жителя Чуднівської громади пограбували на вокзалі

Жителя Чуднівської громади пограбували на вокзалі

283

10 квітня до поліції звернувся 64-річний житель Чуднівської громади: у нього силоміць відібрали сумку з речами. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група райвідділу.

Попередньо встановлено, що поблизу залізничного вокзалу потерпілий познайомився з молодиком. Разом вони вживали алкогольні напої. Згодом новий знайомий вирвав у заявника сумку з телефоном та грішми та побіг у невідомому напрямку.

Слідчі проводили першочергові процесуальні дії. Тим часом оперативники відпрацювали прилеглу територію, отримавши опис правопорушника та ймовірний напрямок втечі.
Менш ніж за годину правоохоронці встановили причетність до події 26-річного місцевого жителя. У нього вилучили частину викрадених грошей та мобільний телефон. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України та доставили до райвідділу. Відомо, що він раніше вже був засуджений за майнові та наркозлочини.
Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 (Грабіж) ККУ та під процесуальним керівництвом Бердичівської окружної прокуратури оголосили чоловікові про підозру. Нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.
Відповідно до чинного законодавства фігуранту може загрожувати від 7 до 10 років ув’язнення.