USD EUR
43,29 39,84
Відбулася сесія міської ради

Відбулася сесія міської ради

383

Відбулась позачергова 30-а сесія 8-го скликання міської ради.
 

У роботі сесії взяли участь 21 депутат із 26.  

До порядку денного сесії було включено 76 питань, які напередодні були опрацьовані на спільному засіданні постійних комісій, зокрема про:

  1. Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи Дідковецької гімназії Чуднівської міської ради Житомирської області.
  2. Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи Стовпівської гімназії Чуднівської міської ради Житомирської області.
  3. Про затвердження передавального акта майна, прав та обов’язків Бабушківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Чуднівської міської ради Житомирської області.
  4. Про внесення змін до рішення двадцять п’ятої сесії VІІ скликання від 05.05.2023 року № 2243 “Про надання дозволу на списання автомобіля”.
  5. Про передачу майна комунальної власності з балансу відділу освіти Чуднівської міської ради на баланс Будичанської гімназії  Чуднівської міської ради Житомирської області на праві оперативного управління.
  6. Про передачу майна комунальної власності з балансу відділу освіти Чуднівської міської ради на баланс Вакуленчуківської гімназії  Чуднівської міської ради Житомирської області на праві оперативного управління.
  7. Про передачу майна комунальної власності з балансу відділу освіти Чуднівської міської ради на баланс В.Коровинецького ліцею  Чуднівської міської ради Житомирської області на праві оперативного управління.
  8. Про передачу майна комунальної власності з балансу відділу освіти Чуднівської міської ради на баланс Дубищенської гімназії  Чуднівської міської ради Житомирської області на праві оперативного управління.
  9. Про передачу майна комунальної власності з балансу відділу освіти Чуднівської міської ради на баланс Карвинівської гімназії  Чуднівської міської ради Житомирської області на праві оперативного управління.
  10. Про передачу майна комунальної власності з балансу відділу освіти Чуднівської міської ради на баланс Красногірської гімназії  Чуднівської міської ради Житомирської області на праві оперативного управління.
  11. Про передачу майна комунальної власності з балансу відділу освіти Чуднівської міської ради на баланс Красносільської гімназії  Чуднівської міської ради Житомирської області на праві оперативного управління.
  12. Про передачу майна комунальної власності з балансу відділу освіти Чуднівської міської ради на баланс П’ятківської гімназії  Чуднівської міської ради Житомирської області на праві оперативного управління.
  13. Про передачу майна комунальної власності з балансу відділу освіти Чуднівської міської ради на баланс Тютюнниківської гімназії  Чуднівської міської ради Житомирської області на праві оперативного управління.
  14. Про передачу майна комунальної власності з балансу відділу освіти Чуднівської міської ради на баланс Чуднівської гімназії  Чуднівської міської ради Житомирської області на праві оперативного управління.
  15. Про передачу майна комунальної власності з балансу відділу освіти Чуднівської міської ради на баланс КЗ «Чуднівський ліцей»  Чуднівської міської ради Житомирської області на праві оперативного управління.
  16. Про внесення змін до бюджету Чуднівської міської територіальної  громади  на 2023 рік.
  17. Про  внесення змін  до рішення сесії міської ради від 25.02.-08.04.2022 року   № 1938 «Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, які надаються через Центр надання  адміністративних послуг Чуднівської міської ради в новій редакції».
  18. Про затвердження Положення про Центр надання адміністративних послуг Чуднівської міської ради Житомирського району Житомирської області у новій редакції.
  19. Про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна, що розміщене на території Чуднівської міської ради.
  20.  Про встановлення орендної плати Чуднівській міській раді для розміщення служби у справах дітей.
  21. Про встановлення орендної плати відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та екології Чуднівської міської ради.
  22.  Про встановлення орендної плати фінансовому відділу Чуднівської міської ради.
  23. Про надання дозволу на списання основних засобів з балансу комунального підприємства «Чуднівська центральна районна аптека № 65».
  24. Про передачу майна комунальної власності Чуднівської міської ради на баланс Чуднівського комунального підприємства «Теплокомуненерго»  на праві господарського відання.
  25. Про передачу майна комунальної власності Чуднівської міської ради на баланс відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та екології Чуднівської міської ради на праві оперативного управління.
  26. Про передачу майна комунальної власності Чуднівської міської ради на баланс відділу освіти Чуднівської міської ради на праві оперативного управління.
  27. Про внесення змін до рішення сесії Чуднівської міської ради від 05.05.2023 № 2256 «Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної у комунальну власність окремого індивідуального визначеного майна».
  28. Про присвоєння старості Вакуленчуківського старостинського округу чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування.
  29.  Про присвоєння старості П’ятківського старостинського округу чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування.

Земельні питання:

  •  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01.), яка надається гр. Бондарчуку Володимиру Олексійовичу і розташована в с. Рижів, вул. Перемоги  № 4 Житомирського району, Житомирської області.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1000 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка передається у власність гр. Борушевському Володимиру Станіславовичу м. Чуднів, вул. Івана Рудніцького – воїна-героя АТО (колишня вул. Жовтнева), 70, Житомирський район, Житомирська область.
  • Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Буртовського Миколи Васильовича для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована по вулиці Польова, 54 в межах с. Дубище, Житомирського району, Житомирської області.
  • Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Варгалюк Ольги Миколаївни для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована по вул. Саківська, 63 в межах с. Будичани, Житомирського району, Житомирської області.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01.), яка надається гр. Вітюк Тетяні Дмитрівні і розташована в с. Красноволиця, вул. Польова №19 Житомирського району Житомирської області.
  • Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Галат Людмили Василівни для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована по вул. Центральна, 12 в межах с. Грем’яче, Житомирського району, Житомирської області.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01.)  загальною площею 0,2500 га яка надається гр. Шеремет Ларисі Вікторівні та  гр. Грудняк Миколі Анатолійовичу (по ½ частині кожному) і розташована в с. Красногірка, вул. Вербна №38 Житомирського району Житомирської області.
  • Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гулька Олександра Миколайовича для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована по вулиці Хмельницького Богдана, 35 в межах с. П’ятка, Житомирського району, Житомирської області.
  • Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гусар Віра Василівна для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована по вул. Миру, 45 в межах с. Красносілка, Житомирського району, Житомирської області.
  • Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Дрозд Тетяни Петрівни для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована по вул. Садова, 7 в межах с. Красносілка, Житомирського району, Житомирської області.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2500 га, 02.01. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Зайченка Василя Леонідовича, за адресою: Житомирська обл., Житомирський район, Чуднівська територіальна громада, с. П’ятка, вул. Миру, 11.
  • Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Закопайло Тетяни Олександрівни для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована по вулиці Зелена, 11 в межах с. Дубище, Житомирського району, Житомирської області.
  • Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Закусіло Ольги Петрівни для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована по вулиці Коцюбинського, 16 в межах с. Рачки, Житомирського району, Житомирської області.
  • Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Курінної Оксани Олександрівни для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована по вулиці Польова, 58 в межах с. Дубище, Житомирського району, Житомирської області.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,1000 га. гр. Літинської Галини Леонівни для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01.) Житомирська область, Житомирський район, Чуднівська міська територіальна громада, м. Чуднів, пров. Садовий, 5.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,1000 га. гр. Опрелянської Наталії Йосипівни для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01.) Житомирська область, Житомирський район, Чуднівська міська територіальна громада, м. Чуднів, провул. Івана Рудніцького, 18.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01.), яка надається гр. Павлюченко Юлії Володимирівні і розташована в с. Рижів, вул. Квіткова №10 Житомирського району Житомирської області.
  • Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Петрука Василя Павловича для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована по вул. Ольги Буліч, 6 в межах с. Красносілка, Житомирського району, Житомирської області.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01.) загальною площею 0,1000 га яка надається гр. Поліщук Аліні Олексіївні та  гр. Поліщуку Юрію Юрійовичу (по ½ частині кожному) і розташована в м. Чуднів, вул. Соборна №88б Житомирського району Житомирської області.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, яка надається гр. Поліщук Вірі Федорівні і розташована в с. Пилипівка, вул. Зарічна  № 8 Житомирського району, Житомирської області.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01.) загальною площею 0,1500 га яка надається гр.  Похилюк Ірині Миколаївні і розташована  в смт. Великі Коровинці, вул. Калинова №15 Житомирського району Житомирської області.
  • Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Пруса Віктора Миколайовича  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована по провулку Степовий, 4 в межах с. Бабушки,  Житомирського району, Житомирської області.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га в тому числі для: – обслуговування житлового будинку площею 0,2500 га розташованої в с. Красносілка, діл. №1 – 0,2500 га вул. Польова, 15, Житомирського району, Житомирської області.
  • Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Химичук Ірини Андріївни для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована по вулиці Переселенці ІІ, буд. 67 в межах с. Будичани, Житомирського району, Житомирської області.
  • Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Щербаня Сергія Васильовича для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована по вулиці Тестова, буд. 26 в межах м. Чуднів, Житомирського району, Житомирської області.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 0,3800 га: для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01.) – 0,2500га; для ведення особистого селянського господарства (01.03.) – 0,1300 га, які надаються гр. Бондар Таліні Петрівні і розташовані: діл. №1, діл. №2 – с. Тютюнники, вул. Миру №42 Житомирського району Житомирської області.
  •  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 0,8500 га: для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01.) – 0,2500 га; для ведення особистого селянського господарства (01.03.) – 0,6000 га, які надаються гр. Рибаку Миколі Олександровичу і розташовані: ділянка №1 – с. Пилипівка, вул. Лісова №23; ділянка №2 – с. Пилипівка, вул. Лісова, Житомирського району, Житомирської області.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 0,9814 га: для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01.) – 0,2500 га /ділянка №1/; для ведення особистого селянського господарства (01.03)  – 0,7314 га  /ділянка №2 – 0,2714 га; ділянка №3 – 0,2500 га;  ділянка №4 – 0,2100 га/, які надаються гр. Складанюку Леоніду Миколайовичу і розташовані: ділянка №1 – с. Пилипівка, вул. Центральна №11; ділянка № 2,3,4 – с. Пилипівка, вул. Центральна, Житомирського району, Житомирської області.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,3400 га (для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (01.01) ділянка – 0,3400 га пасовище), власника гр. Кальчук Володимира Миколайовича та розташованої на території Бабушківського старостинського округу Житомирського району Житомирської області.
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Чуднівської міської ради загальною площею 0,0085 га. для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  (код згідно КВЦПЗ – 03.07) Житомирська область, Житомирський район, Чуднівська міська територіальна громада, м. Чуднів, вул. Героїв Майдану, 167-Н.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення (проектні дороги) на території Чуднівської міської ради (за межами м. Чуднів).
  • Про передачу в користування на умовах оренди земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  гр. Опрелянському А.Д.
  • Про передачу в користування на умовах оренди земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  ПО «ОБЛКООПЛІСБУДГОСПТОРГ».
  •  Про передачу в користування на умовах оренди земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості  ТОВ «Чуднів-Бекон».
  • Про заключення договору оренди земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій ПрАТ «ВФ Україна» в с. П’ятка.
  • Про передачу в користування на умовах оренди землі в комплексі з розташованим на них водними об’єктами та встановлення орендної плати  гр. Тальку Л.В.
  • Про внесення змін до договору оренди землі з гр. Даніловою Є.С.
  • Про розгляд звернення гр. Січінави З.О. щодо внесення змін до рішення 27 сесії 8-го скликання від 25.08.2023 р. № 2491 «Про передачу в користування на умовах оренди земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості  гр. Січінаві З.О.».
  • Про надання дозволу на викуп земельної ділянки, що перебуває у користуванні гр. Цапуна  Ю.А.
  • Про розгляд звернення гр. Марчука Ю.А. щодо надання дозволу на придбання земельної ділянки, кадастровий номер 1825855100:01:002:1064.
  • Про розроблення детального плану території земельної  ділянки по вул. Вакуленчука в с. М. Коровинці Житомирської області.
  •  Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 05.08.2022 р. №1979 «Про затвердження Програми з проведення інвентаризації  земель  комунальної власності  на території Чуднівської міської ради  на  2022 – 2024 роки».
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення меж території Чуднівської міської територіальної громади.
  • Про розгляд звернення ФГ «Богданівський курінь» щодо поновлення договору оренди землі від 15.08.2012 року, для ведення фермерського господарства земельної ділянки площею 57,4965 га.
  •  Про внесення змін до Програми соціальної підтримки захисників і захисниць України та членів їх сімей, людей з інвалідністю, ветеранів війни та праці, пенсіонерів, сімей з дітьми, незахищених верств населення міської ради на 2023-2024 роки.
  • Про внесення змін до Положення про порядок надання одноразової матеріальної допомоги жителям Чуднівської міської територіальної громади.

РІЗНЕ.