USD EUR
45,87 41,32
Чуднівські поліцейські завершили досудове розслідування ДТП, вчиненої нетверезим водієм

Чуднівські поліцейські завершили досудове розслідування ДТП, вчиненої нетверезим водієм

459

Уранці 13 липня у с. Вільшанці 44-річний житель Чуднівської громади, керуючи автомобілем «Daewoo Lanos», допустив зіткнення з мотоциклом. Травми отримав 70-річний водій двоколісника, повідомили в поліції.

Правоохоронці встановили, що, керманич автомобіля, під час здійснення маневру обгону, допустив зіткнення з мотоциклом «Delta», який рухався у попутному напрямку.

На місці події поліцейські зафіксували, що автомобіліст перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Відповідно до результату токсикологічного дослідження у його крові виявлено 1,84 проміле алкоголю.

Травмований мотоцикліст, житель Вільшанської громади, був ушпиталений. За висновками експертів спричинені йому тілесні ушкодження належать до категорії середньої тяжкості.

Слідчі відділення поліції №5 (м. Чуднів) Житомирського районного управління інкримінують водієві порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння (ч. 1 ст. 286-1 КК України). Нині матеріали скеровано до суду.

За чинним законодавством обвинуваченому загрожує до 3 років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 3 до 5 років.