USD EUR
46,51 41,67
У Романівській громаді водій залишив двох травмованих та втік з місця ДТП

У Романівській громаді водій залишив двох травмованих та втік з місця ДТП

495

У Романівській громаді водій залишив двох травмованих та втік з місця ДТП: поліцейські розшукали причетного

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло до поліції вчора близько 10:30.  Попередньо встановлено, що неподалік села Биківки на автодорозі сполученням Довбиш-Залужне сталося зіткнення автомобіля «ЗАЗ» та мотоцикла «Spark», який рухався у попутному напрямку. Після чого керманич автомобіля з місця події зник. Про це повідомили в поліції. 

Унаслідок ДТП водій та пасажирка мотоцикла, 61-річні місцеві жителі, отримали тілесні ушкодження. Чоловікові надали медичну допомогу на місці події, а його дружину доставили до медичного закладу.

Поліцейські відділення поліції №5 (м. Чуднів) Житомирського РУП одразу ж розпочали розшук водія автомобіля – втікача. Потерпілі розповіли, що за кермом знаходився їх односелець.

Тож місцеві патрульні виявили керманича, 62-річного жителя Романівської громади, за місцем проживання. «ЗАЗ» знаходився у подвір’ї та мав механічні пошкодження.

Водночас у чоловіка було відібрано зразки крові для експертного дослідження його стану на момент вчинення ДТП.

Нині триває з’ясування всіх обставин. Попередня правова кваліфікація події – ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та ч. 1 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.