USD EUR
46,51 41,67
У Дні Спільнодії «Координація Програми в громадах»

У Дні Спільнодії «Координація Програми в громадах»

129

В рамках Всеукраїнської програми ментального здоровʼя відбулася зустріч  членів Романівської координаційної ради, представників Чуднівської,  Миропільської, Баранівської та Любарської  громад, які мають відношення до організації надання психологічної допомоги та підтримки жителям громад. 

Сьогодні світ розділився не декілька різних реалій: війна і ті хто на ній, їх сімʼї тут, на відносно мирній території, тривоги, прильоти, руйнування будівель, смерть близьких, руйнування психіки та сприйняття оточуючого, втрата друзів та рідних стін.

Кожен з нас, на своїх місцях має запитати про проблеми і вислухати, допомогти і знайти час для власного відновлення, щоб мати сили рухатися далі.

Ми проговорили про плани та їх реалізацію, про шляхи співпраці громад. 

Консультант Всеукраїнської програми Ментального здоров’я в Романівській громаді провели тренінги з присутніми , які визначали коло власних ресурсів і розібрали, як можна покращити свій стан в різних сферах життєдіяльності.

Супровід розробки та впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я Ти як? за ініціативою Олена Зеленська забезпечує Координаційний центр КМУ / Mental Health UA за експертного партнерства та підтримки World Health Organization Ukraine). Майданчиком для ухвалення рішень є Міжвідомча координаційна рада КМУ.