USD EUR
42,74 39,84
«Стежка ментального здоров’я» у Чуднівській міській раді

«Стежка ментального здоров’я» у Чуднівській міській раді

178

У Чуднівському міському будинку культури, в межах інтерактивного івенту «Стежка ментального здоров’я у Житомирському районі», майстриня народної творчості, художниця, вчителька образотворчого мистецтва Анжела Хитрич у молодіжному просторі «CHUDNIV HUB» провела для дітей і дорослих майстер-клас з арттерапії «Психологія кольору». Кожен учасник, прослухавши мелодію – веселу, тужливу, мінорну чи бадьору, повинен був зобразити свої відчуття у кольорі. Про це інформує відділ культури, молоді та спорту Чуднівської міської ради.

Спробували перевірити вплив музики на власні емоції за допомогою кольорових олівців та фарб також працівники Житомирської РВА.

Пам’ятаємо! Будь-яка ситуація чи період рано чи пізно завершується. Життя продовжується, тому не потрібно ставити його на паузу. Ви маєте право радіти, сміятись, плакати, сумувати, горювати. Не залишайтесь сам на сам із труднощами, багато людей готові допомогти вам.

Тривалий стрес виснажує нас і на фізіологічному, і на емоційному рівнях. Ми чутливіше та гостріше реагуємо на подразники, збільшується тривожність, рівень страху; ми постійно сконцентровані та в очікуванні чогось, а це виснажує організм; ми стаємо апатичними, депресивнішими, менш терпимими, менш емпатичними, гірше регулюємо свою поведінку.