USD EUR
42,92 39,84
У Чуднові вшанували учасників бойових дій на території інших держав

У Чуднові вшанували учасників бойових дій на території інших держав

546

15 лютого 2017 року в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 32-га річниця виведення колишніх радянських військ з республіки Афганістан.

Довгих десять років трагічна війна в Афганістані викликала в свідомості людей біль і смуток за понівечені долі наших воїнів. Війна зламала життя багатьом молодим хлопцям. Не дивлячись ні на що, вони чесно виконували свій громадянський обов’язок, залишалися вірними присязі до кінця. 

Сьогодні, 15 лютого у Чуднові біля меморіалу воїнам-афганцям відбувся мітинг з нагоди Днявшанування учасників бойових дій на території інших держав. У ході мітингу винагородами Чуднівської міської ради, Вільшанської та Краснопільської сільських рад було відзначено воїнів-інтернаціоналістів.

 Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять усіх, хто загинув у афганській війні та поклали квіти до меморіалу.

У заході взяли участь Чуднівський міський голова Віталій Войтко, голова районної державної адміністрації Олександр Хомич, Вільшанський сільський голова Сергій Мельник, Краснопільський сільський голова Іван Патей, голова районної Спілки ветеранів Афганської війни Володимир Сусол, голова районної ради ветеранів Микола Шваб, воїни-афганці, делегації установ та організацій, громадськість.   

У Чуднівській міській бібліотеці до Днявшанування учасників бойових дій на території інших держав оформлено книжкову полицю «Афганістан болить в моїй душі».

У цей день ми поділяємо весь біль втрати з тими, хто втратив на цій війні своїх близьких і віддаємо шану усім учасникам тих подій.