USD EUR
45,87 41,32
У Чуднівській громаді планують співпрацю з Райгородською ТГ: 17 липня будуть громадські слухання

У Чуднівській громаді планують співпрацю з Райгородською ТГ: 17 липня будуть громадські слухання

171

Планується проведення громадських слухань з обговорення пропозицій про початок переговорів з питань організації співробітництва з Райгородоцькою сільською територіальною громадою. Про це повідомили у Чуднівській міській раді.

Назва: співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільних проєктів

Період проведення громадських слухань: з 3 липня 2024 року по 17 липня 2024 року.

Підстава для проведення громадських слухань з обговорення пропозицій: рішення Чуднівської міської ради Житомирського району Житомирської області №2764 від 14.06.2024 «Про забезпечення вивчення, оцінки та громадського обговорення пропозиції про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад».

Нормативний документ, що регулює проведення громадських слухань: Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закон України «Про співробітництво територіальних громад»

Інформація про місце і строки ознайомлення з документацією: З матеріалами у паперовому вигляді можна ознайомитися в секторі економічного, агропромислового розвитку та інвестицій Чуднівської міської ради. Строки ознайомлення – протягом періоду проведення громадських слухань, в робочі дні з 9-00 год. до 16-00 год..

Відомості про строк подання і строк завершення розгляду пропозицій: пропозиції та зауваження подавати у відділ організаційної роботи та діловодства або на e-mail: info@chudniv-miskrada.gov.ua  Чуднівської міської ради з 3 липня 2024 року по 17 липня 2024 року. Пропозиції  подані особами  після встановленого  строку, залишаються без розгляду.

Пропозиції приймаються: у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом заявника і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства.

Пропозиції до проекту  мають право подавати:

  • повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території Чуднівської міської територіальної громади;
  • юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території Чуднівської міської територіальної громади;
  • власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території Чуднівської міської територіальної громади;
  • представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;
  • народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

 Дата проведення громадських слухань:  громадські слухання з обговорення пропозицій про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сферах: житлово-комунального господарства, поводження з твердими побутовими відходами та екології у формі реалізації спільних проектів. Громадські слухання відбудуться 17 липня 2024 року о 14.00 год. в залі засідань за адресою вул. Героїв Майдану, 104 , в м.Чуднів.

Відповідальний за проведення обговорення  та за організацію розгляду пропозицій: завідувач сектору економічного, агропромислового розвитку та інвестицій Чуднівської міської ради Кухар Андрій Григорович тел.: (041) 39-2-13-81.