USD EUR
45,87 41,32
Профілактична робота пробації з неповнолітніми

Профілактична робота пробації з неповнолітніми

431

18 липня 2023 року працівниками Житомирського районного сектору № 10 філії ДУ «Центр пробації» в Житомирській області спільно зі старшим інспектором сектору ювенальної превенції Житомирського районного управління поліції  ГУНП у Житомирській області капітаном поліції Надією Петрик проведено індивідуальну та профілактичну роботу з неповнолітнім суб’єктом пробації. Про це на сайті міської ради повідомила Наталія Микульська, начальник Житомирського районного сектору №10 філії Державної установи “Центр пробації” у Житомирській області. 

Неповнолітні суб’єкти пробації потребують додаткових зусиль щодо проведення з ними комплексу заходів, спрямованих на попередження скоєння ними повторних кримінальних правопорушень та спонукання  неповнолітнього до законослухняної поведінки.

До  соціально-виховної роботи залучаються і співробітники поліції для всебічного вивчення умов та причин, що призвели до скоєння злочину неповнолітнім, дає змогу знайти більше важелів впливу на поведінку та спосіб життя дитини.