USD EUR
42,74 39,37
Поліцейські та рятувальники провели зустрічі в дитсадках

Поліцейські та рятувальники провели зустрічі в дитсадках

434

Поліцейські офіцери Чуднівської територіальної громади Житомирського РУП Ігор Нестировський та Богдан Музичук разом з працівниками ДСНС та співробітником ювенальної превенції Петрик Надією провели пізнавальні заняття для маленьких вихованців дитячих садочків міста Чуднів. Про це повідомили в міській раді.

В сучасному світі, безпека відіграє величезну роль у житті кожної дитини, саме тому неабияка увага приділяється організації заходів у закладах освіти, спрямованих на підвищення свідомості дітей.

Під час візиту діти познайомилися з правилами безпечного дорожнього руху. Досвідчені поліцейські навчали малюків визначати та розпізнавати дорожні знаки, надавали корисні поради щодо безпеки на вулицях та наголошували на важливості дотримання правил.

Зокрема, поліцейські продемонстрували дітям спеціальні засоби, які використовуються в їх повсякденній роботі. Малюки з захопленням роздивлялися офіцерські автомобілі та оглядали поліцейські форми. Також проведено бесіду про небезпеку вибухових пристроїв та навчання правильно реагувати у випадку їх знаходження. Маленькі вихованці мали змогу побачити, як швидко та ефективно реагують рятувальники у надзвичайних ситуаціях.

Організатори заходу відзначають, що важливо виховувати у дітей почуття відповідальності та здатність діяти розумно, навіть у непередбачуваних ситуаціях.

Такі ініціативи свідчать про позитивну співпрацю між поліцією, рятувальниками та громадою, яка спрямована на безпеку та добробуту наймолодших мешканців громади.