USD EUR
42,74 39,68
Пішли з дому та не повернулись подружжя

На Житомирщині поліція і громада шукають зникле подружжя

659

6 грудня до поліції надійшло повідомлення про те, що пішли з дому та не повернулись подружжя, жителі с. Парипсів Попільнянської громади. В їх оселі залишились двоє маленьких дітей, якими наразі опікуються родичі. Нині правоохоронці перевіряють наявні відомості та встановлюють місце можливого перебування чоловіка та жінки. Про це пише відділ комунікації поліції Житомирської області.

Про подію до поліції надвечір 6 грудня повідомили родичі зниклого подружжя. Про родину відомо, що вона перебуває на обліку соціальних служб і на вихованні дорослих є двоє малолітніх дітей, віком 7 та 4 років. Саме старший хлопчик розповів, що мама з татом нібито пішли рибалити ще кілька днів тому (імовірно 4 грудня) і додому не повернулися. З оселі, де вони перебували самі, дітей забрали родичі.

До пошуків 26-річної жінки та її 31-річного чоловіка долучились поліцейські, рятувальники, представники місцевої громади та водолази. Наразі триває обстеження ставу та навколишньої території. У результаті пошуків, у тому числі із залученням квадрокоптера, на водоймі було виявлено пустий притоплений човен, яким міг користуватись зниклий.

Станом на 13.00 7 грудня обстеження дна ставу водолази були змушені припинити через несприятливі погодні умови.  Роботи планується відновити, як тільки це стане можливим.

Водночас поліцейські перевіряють  й інші версії розвитку подій.