USD EUR
42,92 39,53
Колективи Чуднівського БК відзначено в фестивалі “Мамина вишня”

Колективи Чуднівського БК відзначено в фестивалі “Мамина вишня”

308

Відбувся VIII обласний фестиваль-конкурс пам’яті Анатолія Пашкевича “Мамина вишня” (6 травня,  у місті Баранівка). Цьогоріч участь у конкурсній програмі взяли 26 колективів з різних громад Житомирщини, повідомили в Чуднівській міській раді.

На «малій батьківщині» вшановують видатного українського композитора, автора відомих пісень «Степом, степом», «Мамина вишня», «Виростеш ти, сину» та десятків інших творів, які прикрашають репертуари українських вокально-хорових та оркестрових колективів. Фестиваль проводиться у Баранівці кожні два роки в чудову весняну пору, коли розквітають в садах вишні, оспівані Анатолієм Пашкевичем.

Чуднівську громаду представили два колективи народний аматорський квартет «Гармонія» Чуднівського міського будинку культури та вокальний ансамбль народної пісні «Чуднівські музики» Чуднівського міського будинку культури.

Наші колективи продемонстрували чудове виконання творів Анатолія Пашкевича і не тільки.

За свій виступ колективи отримали грамоти та нагороди від організаторів фестивалю.

Весняна атмосфера, аромат вишневого саду, колоритні учасники заходу та всіма відомі мелодії Анатолія Пашкевича не залишили байдужими нікого.

Невід’ємною частиною розвитку та життєдіяльності кожного творчого колективу є участь у фестивалях та конкурсах, де кожен учасник колективу може показати свою майстерність, досвід та вміння набуті на тривалих репетиціях та заняттях, а також зустрітися з іншими талановитими музикантами, обмінятися досвідом.

Вітаємо наші колективи з відзнакою та бажаємо подальших творчих злетів.