USD EUR
42,92 40,00
Для дітвори – солодощі, а для найстарших найголовніше – увага і добре слово!

Для дітвори – солодощі, а для найстарших найголовніше – увага і добре слово!

1 177

Прийнято вважати, що новорічно – святкову пору із найбільшим  нетерпінням очікують діти. Але й дорослі, а, тим паче, найстарші люди, також чекають на різдвяно – новорічні свята. І, якщо дітвора чекає свята із надією отримати солодощі та подарунки,  то літні люди потребують уваги, спілкування  і доброго слова, яке  для них є символом надії , а для декого додає наснаги у житті.

Саме тому депутат Житомирської обласної ради Ігор Ходак разом із командою своїх помічників напередодні Нового року привітав  мешканців стаціонарних відділень для одиноких літніх громадян у селищах Краснополі та Іванополі Чуднівського району. Привітання від Ігора Ходака стало гарною, очікуваною подією для людей, які найбільше потребують уваги та спілкування.  Починаючи від святкування зимового Миколая, помічники І.Є.Ходака відвідали практично кожне село Чуднівського району, де найпершим  чином  вітали  із новорічно – різдвяними святами літніх людей.

Ну, а для малечі Ігор Ходак зазвичай готує подарункові вітання із  кондитерських виробів. Як завжди, у Новому році для дітлахів Чуднівщини  Ігор Ходак влаштовує благодійні  святково – розважальні заходи біля новорічної ялинки, концерти. Діти знають про такі подарунки і завжди очікують на запрошення, які сповістили місцеву дітвору, що 13 і 14 січня 2020 року свято для них обов’язково відбудеться.