USD EUR
43,29 39,84
Чуднівські школярі побували з екскурсією в Житомирі

Чуднівські школярі побували на екскурсії у Житомирі завдяки сприянню мецената Ігоря Ходака

604

Вихованці денного дитячого табору побували на екскурсії в Житомирі. Профінансував поїздку депутат Житомирської облради Ігор Ходак, подарувавши можливість у непростий час відпочити і розважитися.
При Чуднівському міському будинку школяра (ЧМБШ) діє літній табір і для діток запланували екскурсію в обласний центр. По фінансову підтримку цієї навчально-виховної події директор будинку школяра Галина Лисак письмово звернулася до мецената. Депутат Житомирської обласної ради Ігор Ходак відгукнувся на звернення та виділив необхідні кошти на дитячу поїздку.
У програму екскурсії включили відвідування Житомирського академічного театру ляльок, Національного музею космонавтики ім. С.П. Корольова. І, звичайно ж, прогулялися центром Житомира та потішилися фонтаном.
Сподобалася поїздка, нам було цікаво і весело”, – поділилася враженнями вихованка табору Ірина.
“Екскурсія була дуже вдалою і емоційно насиченою. Бачила, який захват був у дітей особливо під час відвідування музею космонавтики. Дуже добре, що ми змогли реалізувати цю поїздку, бо їхнє дитинство і має бути яскравим та цікавим. Дякую, Ігорю Ходаку за цю можливість. Він нас розуміє і підтримує в роботі”, – прокоментувала директор-організатор табору Світлана Скаскова.
Поїздкою група настільки захопилася, що вже під час дороги додому планували наступну подорож: усіх захопила ідея відвідати канатну дорогу в Житомирському міському парку.