USD EUR
42,74 39,84
Чуднівська спортсменка Дар’я Козачок відзначена стипендією голови Житомирської облдержадміністрації

Чуднівська спортсменка Дар’я Козачок відзначена стипендією голови Житомирської облдержадміністрації

519

Чуднівчанка Дар’я Козачок здобула стипендію голови Житомирської облдержадміністрації за визначні спортивні досягнення. З нагоди Міжнародного Дня молоді у Житомирі відзначили обдаровану молодь регіону.

Начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко привітав молодих науковців, філологів, музикантів, спортсменів, волонтерів, 20 із них отримали стипендію.

За поданням відділу культури, молоді та спорту Чуднівської міської ради та відзнакою управління національно-патріотичного виховання молоді та спорту облдержадміністрації у номінації «За спортивні досягнення» стипендіаткою стала і вихованка Чуднівської дитячо-юнацької спортивної школи, чуднівчанка Дар’я Козачок.

Дар’я Козачок є багаторазовою чемпіонкою України з метання диску та штовхання ядра, членом юнацької національної збірної України, їй присвоєно кандидата у майстри спорту України з легкої атлетики.

Вітаємо Дар’ю із визанням її досягнень, бажаємо нових перемог та звершень.

Висловлюємо щиру подяку тренеру-викладачу Чуднівської ДЮСШ Віктору Валентиновичу Вєдєрнікову за його внесок. Адже саме завдяки настановам, професійним порадам тренера наші спортсмени досягають таких висот.