USD EUR
42,92 39,84

Чуднівська команда здобула 1 місце у грі «Сокіл»

Команда Чуднівського ліцею – рій “Чуднівська варта” перемогла в обласному онлайн-конкурсі ватр “Слава героям”. Творче змагання відбулося у рамках Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”). Його присвятили Збройним Силам України (відбувся до повномасштабного вторгнення). Про це на фейсбук сторінці Молодіжної ради Чуднівської міської ради написала Ніна Качоровська, заступник директора з виховної роботи КЗ “Чуднівський ліцей”.

Рій “Чуднівська варта” складається з 8 осіб – це старша вікова група, до складу якої входять учні 10 та 11 класів. У старшій віковій групі в конкурсі ватр “Слава героям” змагалися понад 50 команд (роїв) з усієї області. Для онлайн-конкурсу надсилали відео роботи на тему “Слава героям”. ВИСТУП МОЖНА ПОДИВИТИСЯ ТУТ

Найвищу оцінку чуднівцям принесла композиція “Героє мій, пишаюся тобою! У нашій єдності вся сила у двобої. Плече в плече ми будемо стояти. Кордони неньки України визволяти. І Мир у всьому світі прославляти!”

Гра “Сокіл” (“Джура”) має декілька конкурсів. За результатами всіх конкурсів команди-учасниці (рої) виходять до  участі у Всеукраїнському етапі.

Цього навчального року рій “Чуднівська варта” посів 3-тє місце в конкурсі “Відун”, 2-ге місце в конкурсі “Впоряд” та 1-ше в конкурсі ватр “Слава героям”. Нині команда чекає результат конкурсу “Рятівник”.

Зазвичай у травні відбувається конкурс “Таборування”, але інформації про його проведення цього року допоки немає.