USD EUR
42,92 39,84
Чуднівщина: семінар з охорони праці

Чуднівщина: семінар з охорони праці

363

27 жовтня 2023 року у ліцеї з працівниками Чуднівського ліцею було проведено семінар з охорони праці на тему “Охорона праці та безпека життєдіяльності”. На семінарі були розглянуті питання щодо охорони праці та безпеки життєдіяльності, оцінки ризиків під час роботи, виробничого травматизму у закладах освіти та соціального захисту працівників. 

Головний спеціаліст відділу профілактики та розслідування нещасних випадків управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області Петро Побігайло звернув увагу учасників семінару на вимоги нормативних актів з охорони праці щодо організації роботи закладів освіти в умовах воєнного стану, зміни у чинному законодавстві України з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності, виробничий травматизм в галузі освіти. Він наголосив на створенні безпечних та здорових умов праці, висвітлив обставини та причини виникнення нещасних випадків. Петро Захарович ознайомив присутніх із завданнями, які стоять перед роботодавцем щодо створення безпечних та нешкідливих умов праці, акцентував  увагу на профілактику виробничого травматизму та шляхи її реалізації, навчання усіх працівників  з питень охорони праці.

На семінарі також обговорили основні аспекти соціального захисту застрахованих осіб у разі страхового випадку. Було ухвалено ряд профілактичних заходів з охорони праці щодо запобігання нещасним випадкам та порядок дій у разі  оголошення повітряної тривоги.